söndag 24 oktober 2010

sliten tjej efter gårdagens bravader

Ja jisses, vilken otippad kväll det blev igår. Så sjukt KUL! Ångrar inte en sekund att jag övervägde att dissa en nykter-helg-planen.

Jag, Irina och Pontus hade verkligen bestämt oss för att ta en mysig tripp ner till Falun och kolla på Ruff Riders, för att senare äta något gott på något av Faluns uteställen. Kan säga att den planen sprack i ungefär samma sekund som en full Ante hakade på. DITT FEL ANTE!! Haha, fast ska inte va bitter eftersom det blev en väldigt lyckad kväll som sagt.

Satt på Pitcher's i Falun efter cross-uppvisningen (som för övrigt också rätt grymt) och drack vin, öl och cider. Sen var det bara att rangla tillbaka till bilen och bege sig mot Rivervalley igen. Blev efterferre hos Johan i Wäsa, en relativt lugn efterfest med smurfarna på högsta volym.

Men nu är söndagen här och hittills har jag hunnit med att först och främst SOVA UT. För gött! Sen in på OKQ8 och köpa en korv i baguette och smälla i sig, ner och kolla på tråkig hockey, och nu ligger jag hemma i soffan och äter ostkrokar och dricker loka. Fii fan vilken slappardag. Precis som det ska va :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar